PAPRIKY PLNĚNÉ RYBÍ PĚNOU

recept na předkrm

 /  / Recepty / Předkrmy / Papriky plněné rybí pěnou

Na papriky plněné rybí pěnou potřebujete:  2 velké, dobře vyzrálé papriky, sůl. Náplň: 120g ryb konzervovaných v rajčatovém nálevu, 50g másla, 2 vejce uvařená natvrdo, kousek cibule, 1 lžíce sterilovaného celeru, citrónová šáva, sůl, petrželka na ozdobu.

Papriky rozkrojte na půlky, odstraňte semena a palčivá žebra, půlky paprik krátce omyjte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Velmi mírně je osolte, naplňte, ozdobte a hned podávejte. Náplň: změklé máslo rozetřete se solí, přidejte jemně nastrouhané vejce, pokrájené vykostěné ryby s trochou rajčatového nálevu, drobně pokrájený sterilovaný celer a drobně pokrájenou, spařenou a okapanou cibuli a promíchejte s citrónovou šávou a se solí.