/ / Recepty / Předkrmy / Papriky plněné rybí pěnou
Na papriky plněné rybí pěnou potřebujete: 2 velké, dobře vyzrálé papriky, sůl. Náplň: 120g ryb konzervovaných v rajčatovém nálevu, 50g másla, 2 vejce uvařená natvrdo, kousek cibule, 1 líce sterilovaného celeru, citrónová áva, sůl, petrelka na ozdobu.
Papriky rozkrojte na půlky, odstraňte semena a palčivá ebra, půlky paprik krátce omyjte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Velmi mírně je osolte, naplňte, ozdobte a hned podávejte. Náplň: změklé máslo rozetřete se solí, přidejte jemně nastrouhané vejce, pokrájené vykostěné ryby s trochou rajčatového nálevu, drobně pokrájený sterilovaný celer a drobně pokrájenou, spařenou a okapanou cibuli a promíchejte s citrónovou ávou a se solí.