LANČMÍT V ALOBALU

recept na pokrm z uzeného masa

 /  / Recepty / Uzeniny a uzené maso / Lančmít v alobalu

Na lančmít v alobalu potřebujete:  1 konzerva lančmítu, 4 plátky tvrdého sýra, hořčice, olej, 4 čtverce alobalu.

Konzervu lančmítu otevřete na obou koncích, obsah vytlačte, odstraňte tuk a lančmít nakrájejte na 8 koleček. Čtyři kolečka potřete tence hořčicí, poklaďte plátky sýra, také jej potřete hořčicí a opět přiklopte kolečky lančmítu. Připravené porce položte na plátky alobalu potřené olejem, dobře zabalte, položte na teflonovou pánvičku nebo na mřížku grilu a pečte v troubě nebo pod grilem, až se alobal trochu nafoukne. Podávejte v alobalu, vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo chléb a zeleninový salát.