OHNIVÁ PÁNEV

recept na pokrm z vepřového masa

 /  / Recepty / Vepřové maso / Ohnivá pánev

Na ohnivou pánev potřebujete:  200g vepřového plecka, 400g kuřecích řízků, 200g klobásky, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce, 4 střední cibule, 6 stroužků česneku, 200g žampionů, 50 ml olivového oleje, 2 chilli papričky, 1 pórek, 100 ml piva, 1 kelímek strouhaného křenu, sůl, mletý pepř.

Maso pokrájejte na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupejte a pokrájejte na kousky, papriky zbavte jadřinců, nakrájejte na proužky, česnek a cibuli nakrájejte na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahněte klobásku a maso, vyjměte na talíř, do výpeku dejte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte papriky, žampiony a restujte 3 až 5 minut. Pak zpět vložte maso, na kousky nakrájené chilli papričky, podlijte mírně pivem a pár minut poduste. Přidejte plechovku fazolí a prohřejte. Okořeňte dle chuti. Podávejte na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo americké brambory.