VEPŘOVÉ MASO
recepty na pokrmy z vepřového masa
/
/
Recepty
/ Vepřové maso
Americký řízek
Aténská jehla
Bombajské sur
Bůček na zelí
Bůček pečený s nádivkou
Bůček se sladkokyselou nádivkou
Bůček v kořeněné kašičce
Bůčková pochoutka
Bůčková tlačenka
Bůčkové katovy špalky
Cibulové řízečky naruby
Cikánská pečeně s paprikovou náplní
Gyros s tzatziki
Halušky se zelím a uzeným
Holandské jitrničky
Hradecké koule
Hradní vepřové maso
Játra na dobromysli se zelným salátem
Játra na gruzínský způsob
Jitrnice
Jitrnicový a jelítkový prejt
Jizerský vepřový kotlet
Jižanské kotlety
Katův šleh
Kavarma kebap
Konfitovaný vepřový bůček
Kotlety na másle s jablky
Kotlety s liškami
Kotlety v alobalu
3
Kovářské kotlety
Krakonošův dlabanec s masovou směsí
Krkovička pro návštěvu
Kroupová jelítka
Krtkova kapsa
Lahůdkové vepřové kolínko
Maďarský perkelt
Malá domácí tlačenka
Malínské vepřové žebírko
Maso pečené v zelí
Maso po čínsku
Masové ražniči s omáčkou
Masové špízy s paprikou
Masové špízy s rajčaty
Marinované vepřové řízky
Masové placičky s pórkem
Masové smažené kuličky
Medvědí tlapa
Medvědí vepřové tlapy
Minutka na zázvoru
Minutka se žampióny
Moravský vrabec
2
Nadívaný vepřový bůček
Nakládané vepřové maso
Naložené kotlety
Námořnické kotlety
Obrácené řízky
2
Ohnivá pánev
Ondráše
Ovarový talíř
Pajšl na smetaně
Pavlišovský řízek
Pečené koleno
3
Pečené žebírko
Pekelná směs
Pikantní kotlík s vepřovým masem
Pikantní vepřové placičky
Pikantní žebírka
Pivovarský tokaň
Pradědovo tajemství
Provensálské vepřové
Příprava zabíjačky
Přírodní řízek s hořčicí
Přírodní vepřové řízky
Ražniči
2
Ražniči do kastrůlku
Republikánské maso
Rošťáci
Řízkové špízy
Řízky s taveným sýrem
Řízky úplně jinak
2
Singapurské lístečky
Střapaté vepřové řízky
Střítezské zelí
Sýrové rolky
Škvaření vepřového sádla
Šlehané bifteky
Tatarské maso
Tlačenka světlá
Tlačenka tmavá
Uzená pečínka v těstíčku
Uzená krkovička se švestkovou omáčkou
Uzené koleno na pivu
Uzené maso a klobásy
Uzené maso s česnekovou omáčkou
Uzené maso s křenovou omáčkou
Valašská velikonoční pečeně
Velikonoční hlavička
Vepřová játra a la Alcron
Vepřová kolena na zelí
Vepřová kotleta v majonéze
Vepřová kotleta na houbách
Vepřová kotleta po venkovsku
Vepřová kotleta s česnekem
Vepřová krkovička ze selete
Vepřová kýta na divoko
Vepřová mísa
Vepřová panenka
Vepřová panenka na víně
Vepřová panenka s hořčičnou omáčkou
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečeně s bylinkami
Vepřová pečeně s kostí
Vepřová pečeně s pomerančovou omáčkou
Vepřová pečeně se zelím a knedlíkem
Vepřová pečeně se šalvějí a šunkou
Vepřová roláda se sušeným ovocem
Vepřová s medovou kůrčičkou
Vepřová žebírka s česnekovou omáčkou
Vepřové filety s jablky
Vepřové kotlety po andalusku
Vepřové kotlety s lesní omáčkou
Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
Vepřové maso po katalánsku
Vepřové maso se zeleninou
Vepřové maso v hořčici
Vepřové maso zapékané se sýrem
Vepřové medailonky
2
Vepřové na šalvěji
Vepřové placičky
Vepřové plátky s olivami
Vepřové po asijsku
Vepřové ragú
Vepřové ragú na pepři
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové řízky s ananasem
Vepřové v karamelu
Vepřové znojemské plátky
Vepřový bok na zelí
Vepřový záhorácký závitek
Voňavé vepřové kotlety
Zabíjačková pečeně
Zabíjačkový ptáček
Zapečená krkovička
2
Závitky z vepřových řízků
Zbojnická roláda s mletým masem
Zbojnická rožeň
Zelné závitky
Znojemské vepřové plátky
Žemlová jelítka