RAŽNIČÍ DO KASTRŮLKU

recept na pokrm z vepřového masa

 /  / Recepty / Vepřové maso / Ražničí do kastrůlku

Na ražničí do kastrůlku potřebujete:  4 vykostěné kotlety, sůl, pepř, rajčatový protlak, 2 lžíce hořčice, sójová omáčka, 2 stroužky česneku, 2 cibule, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky tvrdého sýra, tuk na vymazání.

Maso omyjte, naklepte, osolte, opepřete. V hrníčku připravte omáčku z protlaku, hořčice, sójové omáčky a prolisovaného česneku. Do vymazaného pekáčku vrstvěte kotlety, potřete je omáčkou, na ni dejte kolečka cibule a plátky slaniny. Pečte přikryté asi 40 minut při 200 stupních. Občas podlévejte trochou vody. Ke konci odklopte a pečte do změknutí. Na závěr přidejte plátky sýru a pečte ještě pět minut.