/ / Recepty / Vepřové maso / Bůček v kořeněné kašičce
Na bůček v kořeněné kašičce potřebujete: 1 kg bůčku, sůl, 12 stroužků česneku, 10 kuliček pepře, 5 bobkových listů. Kašička: 15 rozmačkaných stroužků česneku, kari koření, sůl, mletá sladká paprika, grilovací koření, worchesterová omáčka, tabasco.
Bůček v užších kusech dejte do hrnce s vodou, přidejte sůl, rozkrojené stroužky česneku, kuličky pepře a bobkové listy. Vařte doměkka přibližně 45 minut. Ještě teplý bůček vykostěte. Ingredience na kašičku řádně promíchejte. V kašičce důkladně ze všech stran namočte maso a vždy trochu přimáčkněte. Hned zabalte pevně do alobalu a nechte vychladnout. Zcela chladný obalený bůček dejte i s alobalem do ledničky na čtyři dny. Vhodnou přílohou je pečivo.