KRTKOVA KAPSA

recept na pokrm z vepřového masa

 /  / Recepty / Vepřové maso / Krtkova kapsa

Na krtkovu kapsu potřebujete:  700g libového bůčku, 1 větší syrový brambor, 100g ementálu, 1/2 rohlíku, 1/2 červené kapie, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku, 50g mletého masa z bůčku, 2 lžíce hořčice, sůl, pepř.

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nařízněte kapsu a dostatečně celé osolte. Všechny ostatní ingredience nakrájejte na kostičky, promíchejte s mletým bůčkem, osolte, opepřete a naplňte tím kapsu. Dejte do malého pekáčku tak, aby obsah kapsy nevytekl. Podlijte, dejte do vyhřáté trouby a pečte. Přelévejte vypečenou šťávou.